cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Problem z działaniem Thunderbird

wypas7
Making moves

Mam kłopot taki. Używam Tunderbirda już ładnych kilka lat i co raz bardziej jest spowolniony. Czasem nawet minie kilka minut zanim coś znajdzie. Przerzuciłem już ze skrzynki odbiorczej ponad 10k maili z wysłanych również - wszystko dałem do lokalnych i nic to nie daje. Nadmieniam, że używam tego programu na trzech komputerach i każdy jest niezależny a jednak ma te same skrzynki mailowe.
PROPOZYCJA:
Zapewne tylko Wy wiecie ilu jest użytkowników i pewnie warto jest stworzyć zakładkę w programie gdzie będą sugestie w punktach co zrobić by to zadziałało.
Jak poprzednik który zgłaszał podobny problem wpłacałem już kilka razy "daninę" bo korzystam z programu bardzo mocno. 
Może warto wstawić płatność za wersję PREMIUM gdzie będzie wszystko działać jak należy? 
Nadmieniam, że raz gdy wpłacałem to jakimś cudem ktoś skopiował przez internet moją kartę i płatności schodziły kilka miesięcy na dość ładną sumkę. Nie wierzę, że byłaby to Wasza wina.(...) Na szczęście odzyskałem pieniądze bo mam dobrze zabezpieczone to w banku. 
BARDZO PROSZĘ O ZASTANOWIENIE SIĘ NAD WPROWADZENIEM TEGO CO PROPONOWAŁEM.
Piotr

0 REPLIES 0